Anders Borg -Ekonomi, omvärld och framtid

Ekonomi, omvärld och framtid. År 2006 tillträdde Anders Borg tjänsten som Sveriges finansminister - och sedan dess har han varit en av de allra mest inflytelserika personerna i landet inom sitt expertisområde. Efter att han avslutade sin politiska karriär 2014 har han varit verksam som företagsrådgivare och investerare inom ett flertal olika branscher. Med utmärkelser som EU:s främste finansminister (Financial Times, 2011) är han en av de absolut vassaste man kan lyssna på när det kommer till ekonomi. 

Idag är Anders aktiv i en rad bolag. Han sitter i styrelsen för Viaplay, Stena International och Sehlhall fastigheter och är rådgivare till bland andra Nordic Capital, East Capital och Kinnevik. Han är investerare i tech-bolag som Checkin.com, DanAds, VOI och Lysa.

Anders föreläser främst på temat risker och möjligheter för en specifik sektor, företag eller region givet världsläget. Han berör frågor som hur världsekonomin påverkas och omvandlas av den pågående globaliseringen och digitaliseringen, samt belyser hur regeringar och företag kan möta de utmaningar som uppstår till följd av detta. Anders har ingen standardiserad föreläsning utan han djupdyker i de ämnen som är aktuella för respektive målgrupp, och skräddarsyr alltså framförandet för varje enskild kund. 

Efter att ha lyssnat på Anders får åhörarna med sig flera intressanta perspektiv och en sylvass analys anpassad efter just deras önskemål. Anders Borg -Ekonomi, omvärld och framtid

Kreera web&design Logo