Den optimala lösningen för ert varumärke

Om oss

Next Level Group (NLG) grundades 2018 av Anders Cedhamre med Peter Forsberg som huvudklient och som inledningsvis var starten till “NLG Sports”. NLG har sedan dess vuxit till att företräda ett trettiotal klienter och våren 2020 expanderade vi med ytterligare en vertikal, “NLG Entertainment”. I juni 2022 sjösatte vi ”NLG Foods” med fem utvalda mat- och dryckesprofiler.

NLG:s huvudsakliga uppgift är att skräddarsy strategier för sportprofiler, samt nöjes- och gastronomiska personligheter för olika plattformar. Vår expertis ligger i att placera klienten i relevanta innehållssammanhang; exempelvis som medverkande i TV-produktioner, kommersiella samarbeten, eller som föreläsare. Vi rådger även våra klienter att hitta strategiska samarbeten och hjälper därefter till med själva producerandet av innehållet – oavsett om det gäller TV-program, företagsföreläsningar eller sociala medier.

 

Vilka är vi?

Anders Cedhamre

Anders är grundare och VD för NLG. Han var tidigare TV-chef på Eurosport och Discovery i nio år, där han bland annat var med och vann Kristallen för ”OS-studion” 2018.

Anders har en examen i journalistik och en i svenska från Lunds Universitet, men har också läst sportjournalistik och statsvetenskap på universitet i Madrid. Utöver Discovery har han jobbat bland annat som skribent på Aftonbladet, kommentator på Sveriges Radio och Viasat Sport samt chefredaktör för Eurosport.se.

Han startade en sajt för reportagejournalistik på nätet redan 2007 – Sportstory.se och lanserade intervjupodden ”Agendasättarna” 2012, vilken nominerades till Årets Bästa Sportpodd året därpå. Han har även skrivit en roman, ”I äggskalsvita rum”.

KONTAKTA ANDERS HÄR

 

Jonas Ahnlund

Jonas är delägare, samt Vice VD för NLG. Han är utbildad säljare från Sälj- och Marknadshögskolan, har tio års erfarenhet från branschen och kommer närmast från rollen som försäljningschef på Sirius Fotboll.

Jonas har också jobbat på Modo Hockey och MittMedia i samma position. Han har vunnit priser inom sitt ämbete.

KONTAKTA JONAS HÄRFRIDA EJEFALK

Frida är creative sales & project manager på NLG. Efter sin examen som marknadskoordinator har hon arbetat hands-on med allt rörande influencer marketing, social media marketing och digital marknadsföring i stort.

På NLG jobbar Frida med kommersiella samarbeten för alla våra klienter, hjälper dem vässa deras sociala medier samt driver specialprojekt i vårt produktionsbolag Next Level Studios.  

KONTAKTA FRIDA HÄR

Kreera web&design Logo