Anders Södergren - Livets utmaningar

Livets utmaningar, hur du erövrar dem. Med ett OS-guld, ett OS-brons, tre VM-silver och 24 SM-guld är Anders Södergren en av våra mest dekorerade och folkkära längdskidåkare. Han deltog i tre Olympiska spel och var Sveriges fanbärare under invigningen i Sochi 2014. Anders tilldelades Svenska Dagbladets Bragdguld 2010. Som atlet var han känd för sin fantastiska motor och stora uthållighet. Idag är Anders VD i aktiebolaget Camp Södergren samt sponsringsansvarig på skidförbundet. Han värdesätter en aktiv livsstil och håller på med allt från skidor till löpning och cykling, 2019 vann han TV-programmet Mästarnas Mästare. ??

I sin föreläsning berättar Anders hur livet som en av världens bästa skidåkare har varit, samt hans upplevelser och erfarenheter. Med hjälp av sina reflektioner lyckas Anders inspirera och beröra. Han berättar om hur du fortsätter hålla motivationen uppe, hur ni tillsammans bygger ett starkare lag med hjälp av tydliga mål. Anders förespråkar även vikten av en hälsosam livsstil och motion för alla åldrar.

Boka Premium

Ta chansen att kombinera Anders föreläsning med en privatlektion ute i skid- eller löparspåret. En rolig aktivitet för både företag och vänner!

 Anders Södergren - Livets utmaningar

Kreera web&design Logo