Emma Green - Att hitta hoppet

Att hitta hoppet. Emma är en av våra främsta friidrottare inom höjdhopp och har bland annat fyra medaljer från VM och EM. Under våren 2016 berättade Emma att EM i Belgrad 2017 skulle bli hennes sista tävling. Sedan dess har Emma lagt stor fokus på hälsa och välbefinnande. Hon håller bland annat yogapass för alla nivåer.

I sin föreläsning tar Emma avstamp i hur man hittar, men också behåller och utvecklar, sin unika kraft. Hennes erfarenheter som höjdhoppare i världseliten har bidragit till många unika lärdomar som hon gärna vill dela med sig av för att inspirera andra till ett bättre välmående. Emmas motto är man ska skapa ett liv man inte vill ta semester från. I sin föreläsning ger hon dig verktygen till hur du hittar hoppet, motivationen och det inre drivet som tar dig närmare dina drömmar.

Boka Premium

Emma har flera års erfarenhet av yoga och kommer gärna till er för att hålla ett pass i kombination med sin föreläsning om balans i livet. Eller varför inte köra ett digitalt lunchpass för alla anställda!Emma Green - Att hitta hoppet

Kreera web&design Logo