Jessica Frej - Ta ut glädjen i förskott

Jessica Frej "Ta ut glädjen i förskott" och "Genvägarna i köket – så förenklar du vardagspusslet". Jessica Frej är den färgsprakande matprofilen som synts medialt i olika matsammanhang i över tio års tid. Hon har släppt flertalet kokböcker, hon syns med jämna mellanrum på söndagsmornarna i TV4 och hon föreläser och designar kläder om vartannat. 

Jessica har två olika föreläsningar. "Ta ut glädjen i förskott" handlar om hennes livslånga kärlek till mat och hur hon gått tillväga för att idag leva sin dröm. Föreläsningen ger en rejäl injektion av pepp, inspiration och matglädje. Att nå sina drömmar blir mycket enklare om man gör som Jessica och har roligt på vägen. Detta pratar hon om i sin föreläsning, samt ger tips om hur man kan tänka för att nå dit.  

Hennes föreläsning "Genvägarna i köket – så förenklar du vardagspusslet" handlar om hur man kan effektivisera matlagningen utan att tumma på smak och kvalité. Det ges massvis med tips på enkla vardagsrecept, spännande smaksättningar och hur matlagning faktiskt kan fungera som avkoppling. Enklare och godare mat för ett härligare liv varje dag.

Det går även att boka Jessica för en cookalong om man vill lära sig att laga mat mer hands-on.Jessica Frej - Ta ut glädjen i förskott

Kreera web&design Logo