Jonas Björkman - Privatlektion och Q&A

Privatlektion och Q&A. Jonas Björkman är en av våra stora svenska tennislegender med 17 år på touren. Han tog sex singeltitlar och 54 dubbeltitlar under sin karriär. Jonas har vunnit alla fyra Grand Slams; Australian Open och Wimbledon tre gånger, Franska Öppna två gånger och US Open en gång. Han var som bäst rankad fyra i världen på singelrankingen och vida erkänd som planetens bästa dubbelspelare.

Efter avslutad karriär så hittar man Jonas frekvent i TV-rutan som bland annat expertkommentator på Eurosport och Kanal 5. Han jobbar även med sin egna välgörenhetsorganisation Zelmerlöw & Björkman Foundation och är fortfarande aktiv inom tennisen som tränare och coach. Han tillhör även Sverigeeliten i den nya heta sporten padel. Jonas är medgrundare av padelkedjan PDL och förbundskapten för det Svenska padellandslaget. 

Om du någon gång har undrat vad som krävs för att nå den yttersta eliten i en världskänd och konkurrenskraftig sport som tennis så kommer du få veta det under Jonas framställan. Han berättar om sin resa och hur den har format han till att vara den han är idag. Jonas berör även vikten av ett bra ledarskap, hur man fortsätter hålla sig motiverad och tänka framåt vare sig det är i det privata livet eller i näringslivet.

Det går också bra att boka in Jonas till ditt padel eller tennisevent. Ta chansen och få tips och lära dig den rätta tekniken från ett riktigt proffs!

Boka Premium

Ta chansen att spela tennis eller padel med en av Sveriges genom tiderna bästa tennisspelare. Med Premium får ni en privatlektion tillsammans med Jonas och även chansen att ställa alla frågor ni har och inspireras av hans karriär.Jonas Björkman - Privatlektion och Q&A

Kreera web&design Logo