Jonas Karlsson - Konsten att lyckas

Konsten att lyckas - lärdomar från världens största vinnarskallar. I drygt 20 års tid har Jonas Karlsson synts som studioankare och expertkommentator i allt från Vinterstudion till OS-sändningarna i TV. Under den här tiden har han rest jorden runt och träffat hundratals stjärnor som nått toppen. 

I sin föreläsning tar han avstamp i utvalda möten och berättelser som vi kan ta lärdomar från. Även om föreläsningen grundar sig i en idrottslig bakgrund, kräver den inte alls att man är speciellt idrottsintresserad för att dra nytta av den.

Vinnarskallar finns överallt – liksom drivkraften att utvecklas och nå mål. Vad krävs egentligen för att lyckas? De insikter Jonas förmedlar handlar om hur du blir bättre på det du gör, oavsett om du är chef, säljare, läkare eller lagerarbetare. 

Lärdomar och fakta varvas med anekdoter och självupplevda berättelser från Jonas karriär framför, och bakom, TV-kamerorna. Teman som berörs är bland annat prestationsutveckling, motivation, stresshantering, teamwork och konsten att tänka utanför boxen. Utöver det utlovas även många skratt och en hel del igenkänning! 

Jonas kan även bokas som moderator eller konferencier. Jonas Karlsson - Konsten att lyckas

Kreera web&design Logo