Karoline Pettersson

Karoline Pettersson är Leg. Dietist, personlig tränare och föreläsare. Hon har även skrivit kokboken “Kocken & Dietisten” tillsammans med Kocklandslagets fd. team manager Fredrik Andersson och jobbar idag aktivt med sociala kanaler som Instagram, Tiktok och Youtube.

Karoline coachar dagligen människor i deras matvanor, allt från motionärer till elitidrottare.

På ett inspirerande sätt förmedlar Karoline framför allt hur vi undviker att stressa och lägga fokus kring vad som är rätt eller fel utan snarare hitta en stabil och hållbar grund att utgå från. Hur gör man egentligen för att skapa ett mindset som istället för att leta efter livsmedel märkta med ”fritt från” se till att vi letar efter ”fullt av”. Tillsammans går ni även igenom olika matmyter, till exempel vilken diet är verkligen den bästa? Är gluten farligt? Eller ska vi bara äta ”naturligt”?

Hennes föreläsning i kost och hälsa ger åhöraren en grundlig men lättsam genomgång av kostens betydande del för vår hälsa och hur vi kan påverka mer än vad vi tror för att ha ett friskt och långt liv. Back to basic utan krångel och förbud för att förenkla vardagen.

Föreläsningen kan skräddarsys efter önskemål om enskilda ämnen eller fördjupning inom ex idrott, olika åldrar osv.

Detta är en 60 minuters inspirationsföreläsning för alla som önskar att fördjupa sina kunskaper runt kost och välmående.

Följ Karoline på InstagramKaroline Pettersson

Kreera web&design Logo