Klara Svensson - Underskatta inte värdet av en käftsmäll

Underskatta inte värdet av en käftsmäll. Klara Svensson började boxas som 14-åring. Efter 105 amatörmatcher debuterade Klara 2011 som proffs och flyttade till Hamburg. Hon var aktiv som proffsboxare åren 2011–2019.

Under sina år som proffsboxare vann hon ett flertal tunga VM-titlar och VM-medaljer. Hon vet med andra ord hur man behöver vara i en boxningsring, snabb, stark, smart... och aldrig någonsin blotta sin trötthet eller smärta.

I sin föreläsning pratar Klara om att vara människa i ett av världens tuffaste yrken. 
Genom att vara transparent och tala om sin egen erfarenhet vill hon nå en genuin kontakt och inspirera och motivera dem som lyssnar.

Klara tar med publiken på hennes personliga resa genom känslotillstånd hon upplevt i sin karriär som proffsboxare, känslor som alla, oavsett sportsligt intresse kan relatera till. Hon lämnar de annars klassiska ramarna runt motivation och berör åhöraren på ett nytt och djupt sätt. 

Vi kan sammanfatta Klaras föreläsning med dessa ord: blod, svett, skratt & tårar.
 
Klara är även öppen för era önskemål och kan anpassa sin föreläsning utefter detta.


 

BOKA PREMIUM

Klara genomför gärna sin föreläsning eller Q&A i samband med att lära er en vass högerkrok i boxningsringen. Boka premium om ni vill ha en riktigt rolig utmaning!

FOTO: Anna-Karin Nilsson för ExpressenKlara Svensson - Underskatta inte värdet av en käftsmäll

Kreera web&design Logo