Magdalena Forsberg - Mål i sikte

Med mål i skte. Med exceptionella meriter som sex VM-guld, två OS-brons och 87 pallplaceringar i världscupen är det ingen fråga om att Magdalena Forsberg är en av Sveriges mest framstående atleter genom tiderna. Tack vare sina framgångar och glänsande personlighet har hon även tilldelats Jerringpriset inte mindre än fyra gånger vilket gör henne historisk. Magdalena kan även addera en vinst i programmet Mästarnas Mästare till den långa listan av framgångar. Förutom sina slående idrottsmeriter så är hon idag egenföretagare och ägare av stora delar skogsmark. Med andra ord vet Magdalena Forsberg vad som krävs för att nå sina mål.

Under sin föreläsning pratar Magdalena om varför du ska hålla en bra inställning, självtillit och järnvilja – även i motgång – för att nå dit du vill. Vikten att tro på sig själv, se nya möjligheter, behålla sin energi och le genom vardagen är ett budskap som ligger henne varmt om hjärtat. Med hjälp av spännande anekdoter från sin karriär kommer Magdalena ge dig verktygen för att hjälpa dig nå dina mål i livet.

Boka Premium

Hör Magdalena berätta om sin fantastiska karriär i kombination med en utomhusaktivitet, bli utmanad både i kropp och själ!Magdalena Forsberg - Mål i sikte

Kreera web&design Logo