Niklas Wikegård - Gemensam värdegrund

Gemensam värdegrund. Niklas Wikegård är före detta hockeyspelare och hockeytränare och har coachat lag som Väsby IK, Malmö Redhawks, Djurgården & EHC Chur. och TV-personlighet med över tio års rutin i rutan på både SVT, Viasat och i dagsläget TV4/C More. Han är en uppskattad medieprofil med massivt följe i sociala medier. Niklas har även ett eget hockeymagasin – ”Wikegård vs” – på TV4:s plattformar.

2004 inledde Niklas sin TV karriär som expertkommentator på SVT har sedan dess sätts frekvent i rutan och har bland annat sin egen TV show “Wikegård Vs” på C More. I samband med karriär bytet började Niklas även föreläsa och tilldelades i 2009 priset som “Årets talare”. Niklas är även företagare och delägare i gymkedjan WE. Idag föreläser han om värdegrunder inom idrott och näringsliv, ledarskap och coaching.

På ett engagerande sätt och med massa skratt och glädje knyter han ihop erfarenheter från idrottens ledarskap med verkligheten inom näringslivet. Niklas lägger vikten på vad ett framgångsrikt beteende kan betyda för att nå utsatta mål. Hans föreläsningar tillför åhörarna nya visioner, eftertanke, en ny beslutsamhet och målmedvetenhet. Föreläsningen passar både idrottslag och företag.Niklas Wikegård - Gemensam värdegrund

Kreera web&design Logo