Peter Forsberg - Vinnarskalle

Vinnarskalle, vägen till framgång. Som en av de främsta ishockeyspelarna genom tiderna är det få svenskar i världen som skapar lika mycket känslor som Peter Forsberg. Peter startade sin A-lagskarriär i sitt älskade hemmalag Modo Hockey år 1990 och gjorde sin sista match i karriären för NHL-laget Colorado Avalanche i februari 2011. Under dessa år har han vunnit bland annat två OS-guld, två VM-guld samt två Stanley Cup-titlar. Han har även belönats med individuella utmärkelser så som Mest värdefulla spelare i NHL, vunnit poängligan i NHL, Guldpucken som Elitseriens bästa spelare och Årets Rookie i NHL. 2013 blev han även invald i IIHF Hall Of Fame, listan kan göras oändlig.

Att lyckas i en så stor sport som hockey och dessutom bli kallad för en av de bästa spelarna någonsin i NHL och världen har inte varit en enkel väg. Peter har sedan ung ålder lärt sig vad som krävs för att nå framgång. Idag är han en framgångsrik affärsman med många intressen i näringslivet.

Tack vare sina unika erfarenheter från hockeykarriären och nuvarande intressen bjuder Peter på en innehållsrik föreläsning där han talar om vilka egenskaper och arbetsmetoder han har identifierat som viktigast i sin karriär för att nå yttersta toppen i av en av världens största sporter. Han delar även med sig av sina bästa tips för hur en vinnarskalle kan bidra till framgång, både på jobbet och i privatlivet.

Genom roliga anekdoter från sin gedigna karriär i Modo, Tre Kronor, NHL och tiden efter i näringslivet, berättar Peter på ett unikt sätt hur ni kan nå era mål både som individ och i team. Om ni önskar att inspireras till att hitta nya vägar till framgång, skapa tajtare lagkänsla och ta ett kliv till att nå ert mål är Peter Forsberg mannen ni ska lyssna på.Peter Forsberg - Vinnarskalle

Kreera web&design Logo