Petter Menning – Från maskrosbarn till mästare

Petter Menning – Från maskrosbarn till mästare. Kanotisten Petter Menning är en av Sveriges mest framgångsrika manliga idrottare genom tiderna då han vunnit 12 VM- och EM-medaljer, är tvåfaldig olympier samt har varit finalist till Jerringpriset. I sin föreläsning pratar han om hur du kan lära dig att påverka det du kan påverka allra mest – dig själv. Världsmästaren delar sin berättelse om hur han gick från att vara en osäker och otrygg kille, till att bli bäst i världen inom sin idrott.

Med över tio år i världseliten har Petter, utöver en stark fysik, även skaffat sig starka erfarenheter inom områden som självledarskap, mindset och målstyrning. Han är övertygad om att alla kan lära sig att tänka som en mästare och bli mer självgående för att både prestera bättre, och framför allt MÅ bättre. Petter är fortfarande aktiv i sin karriär där närmsta målen är VM och OS, men vid sidan om är han stolt ambassadör för Maskrosbarn, och han föreläser för såväl bolag som skolor.

Petters föreläsning bjuder på en rejäl inspirationsinjektion – den passar perfekt för den som vill:

- Lära sig om Mästarens Mindset utan att svettas på jobbet
- Må bättre genom att ta ansvar för sin egen utveckling
- Förstå vad det är som driver en som person
- Bli en person som inte sitter och väntar på att motivationen ska komma av sig själv
- Klara av tuffa utmaningar och till och med se fram emot dem

BOKA PREMIUM

Vill ni kombinera Petters inspirerande föreläsning med en aktivitet?
Boka Petter för en timmes fysträning på land, eller varför inte för en paddlingstur?Petter Menning – Från maskrosbarn till mästare

Kreera web&design Logo