Renata Chlumska - Världens mesta äventyrerska

Världens mesta äventyrerska. Renata Chlumska är en av världens främsta äventyrare. En titel många av oss bara kan drömma om! 

Några av hennes otroliga meriter är att vara första svenskan över 8000 meter utan syrgas, första svenskan på världens högsta berg och första svenska kvinnan att göra The Seven Summits, ett legendariskt klätterprojekt som går ut på att bestiga det högsta berget på varje kontinent. Renatas nästa projekt är att ta sig till rymden. Man kan knappast leva bättre upp till Renatas eget konstaterande, att livet är ett äventyr. 

Renata är en av Sveriges mest etablerade och bokade föreläsare. Ständigt aktuell och med mer än 20 år i branschen fortsätter hon att fängsla oss med sina inspirerande berättelser och insiktsfulla erfarenheter. Det som Renata delar med sig av berör och gör skillnad. Både män och kvinnor, gamla som unga, har glädje och nytta av att höra om hennes äventyr och bli påminda om hur mycket man klarar. Parallellerna mellan expeditioner och livet här hemma, på jobbet och fritiden, är många och Renata är skicklig på att göra dem tydliga.

Och vi kan lova, oavsett om det handlar en personlig utmaning eller nå organisationens eller företagets mål, att du kommer få inspiration att ta ett nytt steg framåt efter att ha mött Renata.

När en av världens mest framgångsrika äventyrare intar scenen och berättar, då lyssnar publiken.Renata Chlumska - Världens mesta äventyrerska

Kreera web&design Logo