Robin Söderling - Dyrköpta erfarenheter

Dyrköpta erfarenheter. Robin Söderling har under sin yrkesverksamma tid av livet både besegrat Roger Federer och Rafael Nadal, samt spelat i världens mest prestigefulla tennisturneringar. I sin föreläsning berättar Robin självklart om hans aktiva tid som tennisspelare, vilken sträcker sig från 4 års ålder till 27. Det bjuds på anekdoter från karriären, men också en förklaring till varför Robin tvingades lägga racket på hyllan tidigare än tänkt.

Robin Söderling är Sveriges senaste produkt av det svenska tennisundret. Han spelade mellan 2001 och 2015 och vann tio singeltitlar. Robin spelade final i Franska Öppna både 2009 och 2010 och blev den första spelaren någonsin att slå Rafael Nadal i turneringen. Söderlings bästa placering var som världsfyra, vilket han nådde i november 2010.
Efter att körtelfebern hållit Söderling borta från tävlingsspelande under flera års tid, meddelade han 2015 att hans karriär som tennisspelare var över. I 2020 hade Robin ett fängslande sommarprat där han delar med sig om den mentala stressen över att alltid ligga på topp och hur detta till slut gjorde att han inte kunde kliva upp ur sängen. Robin berör många ämnen som går att relatera till både som idrottare och som företagare.Robin Söderling - Dyrköpta erfarenheter

Kreera web&design Logo