Sanna Kallur - Den osannolika resan

Den osannolika resan. Sanna Kallur är en av landets absolut mest folkkära idrottsprofiler. Hon tog EM-guld i 100 meter häck 2006 och deltog i tre OS; 2004 i Aten, 2008 i Peking och 2016 i Rio de Janeiro. Dessutom har hon sprungit flertalet VM och EM under sin karriär. 2008 satte Sanna världsrekord i 60 meter häck och slog därmed det 18 år gamla världsrekordet, ett rekordet som står sig än idag. 2006 vann hon det prestigefyllda Jerrringpriset.

Efter sin karriär har Sanna jobbat som programledare på TV och driver podden “Motionspodden” med sin syster Jenny. Hon föreläser och arrangerar träningspass kontinuerligt.

Nu när friidrottskarriären och satsningen är över kan Sanna se tillbaka på både fram- och motgångar. Hon har alltid visat en enorm vilja och rest sig när många experter räknat ut henne. Under sin karriär drabbades hon av en mängd bakslag, men trots det gav hon sig inte. I sin föreläsning går Sanna in på djupet och berättar gripande om uppgångarna och nedgångarna i sin karriär. På ett inbjudande och engagerande sätt får du följa med i hennes historia från fallet i Peking-OS 2008, fram till att hon stod på banan igen i OS i Rio de Janeiro 2016. Vad motiverade henne att fortsätta trots motgångarna? Om ni vill ha en underhållande och fängslande föreläsning så är Sanna rätt person för er!

Boka Premium

Efter sin friidrottskarriär så har Sanna dedikerat en stor del av sin tid till att inspirera andra att komma i rörelse oavsett nivå. Boka Premium med Sanna och kombinera föreläsningen med ett träningspass! Sanna har även erfarenhet att hålla digitala träningspass. 

 Sanna Kallur - Den osannolika resan

Kreera web&design Logo