Sofia Henriksson - Cookalong

LIVE- Cookalong med Sofia. Sofia Henriksson är känd som vinnaren av TV4:s kända program, "Sveriges Mästerkock" 2020. Sofia står även bakom boken "Always Hungry" som är nominerad till "The Gourmand world cookbook awards titel Best in the world". Sofia älskar att inspirera alla till roligare matlagning oavsett tidigare kunskap. Hon har hämtat inspiration till sin matlagning från sina resor till över femtiotalet länder i världens alla hörn.

Vi kan nu erbjuda en digital live-cookalong med Mästerkocken Sofia. Vill du som företag eller privatperson hitta på en unik och rolig aktivitet så rekommenderar vi verkligen att man bokar Sofias digitala live-matlagningsskola. Vi kan till exempel erbjuda era anställda en roligare lunch där alla deltagare kopplar upp sig och följer Sofia för att tillsammans laga en trevlig lunchrätt hemma. Eller varför inte göra en rolig social-distance aktivitet med vänner och familj.

Oavsett vad, ser vi ser till att skräddarsy så att det passar ert behov både tidsmässigt och efter nivå. Kontakta oss för mer info och bokning.Sofia Henriksson - Cookalong

Kreera web&design Logo