TV4 värvar Carolina Klüft och Michel Tornéus som expertkommentatorer

OS-guldmedaljören Carolina Klüft tar plats i TV4:s stall av experter.
– Det känns både roligt och inspirerande att jobba med ett friidrottsmästerskap igen, säger Carolina Klüft i ett pressmeddelande från kanalen.

Den före detta friidrottaren och OS-guldmedaljören kommer vara expert när TV4 sänder världsmästerskapet från Budapest i augusti. Det skriver kanalen i ett pressmeddelande.

– Det känns både roligt och inspirerande att jobba med ett friidrottsmästerskap igen. Sverige har en intressant trupp till VM och det kan mycket väl bli några medaljer, utöver Duplantis som såklart är det stora guldhoppet, säger Carolina Klüft.

Mästerskapet programleds av Frida Nordstrand, som förutom Carolina Klüft, har den tidigare friidrottsstjärnorna Michel Tornéus vid sin sida. Kommenterar gör bland annat friidrottsduon Johan Edlund och A Lennart Julin

– Friidrotts-VM är en av sommarens stora höjdpunkter på TV4, där Armand Duplantis är en av mästerskapets allra största guldfavoriter. TV4 har ett starkt lag på alla positioner inklusive experter med mångårig erfarenhet av att ha tävlat på den högsta nivån, i form av Carolina Klüft och Michel Tornéus. Vi vill ge tittarna det bästa från mästerskapet blandat med exklusiva inblickar bakom kulisserna, säger Erik Westberg, programdirektör på TV4.

Kreera web&design Logo